Kategorie
Box reklamowy2

 

 

ilość produktów:
0 produkty

zobacz

zawartość koszyka:
0 produktów

łączna cena:
0,00 PLN

kupuję
Logowanie

Kontakt

Biuro handlowe ADMEKS; czynne pon-pt 8.00-17.00

Tel: 511-729-236  

E - mail: sklep@admeks.pl        

                                               

                                                           

Box reklamowy


 

Newsletter

Podaj nam swój e-mail, jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

SKLEPU WWW.ADMEKS.PL 

 

Ochrona danych osobowych:

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem z usług strony internetowej, sklepu internetowego (zwanych dalej Serwisem) w domenie *.admeks.pl Podstawą prawną Polityki Prywatności jest rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Adrian Maciejewski, prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Admeks Adrian Maciejewski ul. Wyszkowska 52, 07-202 Leszczydół Nowiny,     Nip: 762-195-96-36

2) Z administratorem można się kontaktować pisemnie za pomocą poczty tradycyjnej na adres: ul. Wyszkowska 52, 07-202 Leszczydół Nowiny, mailem: sklep@admeks.pl lub telefonicznie 511-729-236

3) Twoje dane osobowe uzyskaliśmy bezpośrednio od Ciebie podczas zakładania konta w sklepie internetowym pod adresem www.admeks.pl Dodatkowo, informacje o Tobie otrzymujemy bezpośrednio od Ciebie podczas nawiązywania współpracy.

4 ) Jesteśmy uprawnieni do przetwarzania Twoich danych osobowych, ponieważ jest to niezbędne do wykonania zawartej między nami umowy współpracy lub wykonania naszych prawnie uzasadnionych interesów, dla celów:

• umożliwienia Ci korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną, w tym zapewnienia możliwości pełnego korzystania ze sklepu internetowego www.admeks.pl i aktywacji konta.

• umożliwienia Ci założenia i zarządzania Twoim kontem.

•umożliwienia przeprowadzania i realizacji transakcji w ramach współpracy z administratorem.

• zapewnienia możliwości realizacji płatności za przeprowadzone transakcje;

• umożliwienia uczestnictwa w programach bonusowych;

• rozpatrywania oraz obsługi składanych przez Ciebie reklamacji dotyczących usług świadczonych w ramach firmy Admeks Adrian Maciejewski

• obsługi zapytań i zgłoszeń, które do nas kierujesz;

• kontaktowania się z Tobą w szczególności w celu związanym ze świadczeniem usług;

• rozwiązania umowy o świadczenie usług drogą elektroniczną, w tym żądania zamknięcia konta.

Przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych. Przetwarzać Twoje dane osobowe możemy również na podstawie prawnie uzasadnionego interesu w celach:

• analizowania i zarządzania Twoją aktywnością na stronach internetowych www.admeks.pl celem dostosowania usług i treści do Twoich indywidualnych preferencji;

• organizacji programów lojalnościowych i konkursów, w których możesz wziąć udział;

•dokonywania czynności technicznych oraz rozwiązywania problemów technicznych,

związanych z administrowaniem ;

• prowadzenia działań marketingowych własnych usług;

• windykacji należności;

• prowadzenia postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;

• zapewnienia obsługi usług płatniczych;

• zapewnienia bezpieczeństwa i integralności usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym przeciwdziałania oszustwom i nadużyciom oraz zapewnienia bezpieczeństwa ruchu;

• kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych z dozwolonymi działaniami marketingowymi;

• przechowywania danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienia rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

Dane w tych celach przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b), c) i f)

Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celu marketingu bezpośredniego.

5) Twoje dane możemy przekazywać podmiotom, z którymi firma Admeks Adrian Maciejewski zawarła umowę współpracy w celu realizacji łączącej nas umowy(kontrahentom, operatorom płatności, serwisom internetowym, przewoźnikom drogowym, które współpracują z firmą Admeks Adrian Maciejewski, oraz realizacji uzasadnionego interesu firmy w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Podmiotom wspierającym nas w świadczeniu usług drogą elektroniczną i podmiotom współpracujących z nami w kampaniach marketingowych. W przypadku konieczności dostarczenia zamówienia dane osobowe mogą być udostępniane operatorom pocztowym w celu dostarczenie listu lub przesyłki oraz przewoźnikom wyłącznie w celu dostarczenia zamówienia.

Podmiotom publicznym uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa tylko, gdy wystąpią z żądaniem do administratora powołując się na stosowną podstawę prawną.

6) Dane osobowe przetwarzane w celach związanych z realizacją zakupów będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji zakupów, zapytań i zamówienia lub do czasu zakończenia współpracy,

1. Państwa dane osobowe będą przechowywane do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu dostawy/sprzedaży towaru.

2. W związku z marketingiem bezpośrednim do czasu zgłoszenia sprzeciwu lub wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych w/w celu.

3. W związku z utrzymywaniem oraz komunikowaniem się przez strony internetowe do momentu posiadania konta na platformie internetowej.

4. Każdy pracownik/ osoba współpracująca z kontrahentem Administratora podana jako osoba kontaktowa w określonym celu będzie figurować w bazie Administratora do momentu: a) powzięcia przez Administratora informacji, iż nie współpracuje z kontrahentem

b) Administrator zostanie zawiadomiony, że pracownik/ osoba współpracująca nie będzie już osobą kontaktową w relacjach Administrator- kontrahent

c) poinformowania Administratora o zaprzestaniu przetwarzania jej danych osobowych przez Administratora.

7) Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, ma prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba, której dane dotyczą ma prawo wnieść skargę do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (po 25 maja 2018 r. –Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

8) Administrator zobowiązuje się stosować odpowiednie środki techniczne i organizacyjne aby chronić Państwa dane.

9) Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak podanie danych osobowych są warunkiem nawiązania współpracy złożenia zamówienia, dokonania zakupu w sklepie internetowym. Konsekwencją ich nie podania będzie brak możliwości współpracy z firmą Admeks Adrian Maciejewski oraz wysyłania zapytań czy zamawiania produktów w sklepie internetowym.

Polityka plików cookies:

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja w przeglądarce poprzez wprowadzenie odpowiednich ustawień przeglądarki oraz ich nie usuwanie. W przypadku braku akceptacji cookies lub ich usunięciu, korzystanie z niektórych funkcjonalności serwisu może być niemożliwe. Korzystanie z Serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie zgodnie z Informacją dot. świadczenia usług drogą elektroniczną.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy sklepu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies, a także automatyczne ich blokowanie. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=pl

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835/pl

Safari : http://support.apple.com/kb/PH5042

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek

 

Wersja Mobilna
www.skassa.pl www.taniesklepyinternetowe.pl